Παρασκευή, Απριλίου 22, 2011

ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ

HOSTESS...


"Εδώ που φτάσαμε...Οι Αέρα Πατέρα διακόπτουν προσωρινά την λειτουργία τους"
Οι Αέρα Πατέρα αισθάνονται την υποχρέωση μετά από 21 χρόνια διαρκούς παρουσίας, να διακόψουν προσωρινά τη λειτουργία τους και να αναλογιστούν:
"Που φτάσαμε;"
Ως γνωστόν οι Αέρα Πατέρα ιδρύθηκαν παράλληλα με την πτώση του Τείχους το 1989, έχοντας κατά βάση 3 θέματα να αποδείξουν:
1ον ότι, η πραγματικότητα δεν υπάρχει
2ον ότι, όλα είναι μια ιδέα
3ον ότι,
Σήμερα νομίζουμε ότι και τα τρία έχουν επιτευχθεί από το Θέαμα και τα Μήδεια ειδικότερα, αλλά όχι ακριβώς με τον τρόπο που εμείς εννοούσαμε.
Ως γνωστόν με τα ίδια υλικά που φτιάχνεις ένα όνειρο, φτιάχνεται και ένας εφιάλτης.
Ας σκεφτούμε μόνο πόσο καιρό χρειάστηκε για να πείσουνε ένα λαό ότι περνάει κρίση, μετά από τη γρίπη των χοίρων (το μη χοίρον βέλτιστον). Αποτέλεσμα, βέβαια, στο τέλος, να περάσει όντως η κρίση. Θα λέγαμε ότι οι ψηφοφόροι ήρθε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους, σε συνεργασία με άλλους σκοτεινούς παράγοντες. Εμείς τι φταίμε;
"Εδώ που φτάσαμε...."
Ως εκ τούτου, οι Αέρα Πατέρα αποφασίζουν να αναστείλουν για 1 ώρα (ίσως και 1 και 15) την ύπαρξή τους, ώστε να βοηθήσουν τον πλανήτη να αναλογιστεί όχι μόνο "Που φτάσαμε;"
αλλά και "πού πάμε;"
Μην ξεχαστούμε κιόλας, μόλις βγήκε ο νέος (6ος ή 7ος, αναλόγως index) δίσκος συμπαγής (cd) με τίτλο
"Εδώ που φτάσαμε".
Ένας δίσκος ανεξάρτητος όπως πάντα (με οτιδήποτε), αναγγέλλουμε περήφανα, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την MASSIVE PRODUCTIONS και θα διανεμηθεί από την Πολιτιστική Δράση, υπό την αιγίδα της Ένωσης Μουσικών Συνθετών Ελλάδας (ΕΜΣΕ).
Φανταζόμαστε θα γίνει ανάρπαστο σε όλα τα μπαλκόνια της πόλης μας και θα τύχει της αμέριστης προσοχής των περιστεριών.

Produced by Massive Productions